Ирина Руд, психолог-консултант, психотерапевт

Ако търсите психолог, интересувате се от психология и психотерапия или практикувате самостоятелно, вие можете да се запознаете с моите статии и възможностите, които предлагам.

Животът на всеки човек е изпълнен с различни събития, за съжаление, не винаги положителни. Не винаги е удобно да се обърнем към близките, роднини или приятел с нашите проблеми, особено ако те са много лични и дори интимни. Не чакайте, докато емоционалният ви стрес се превърне в психосоматични заболявания (вижте статията «Всички заболявания от нерви...»). Каквото и да се случва в живота ви, ние заедно ще се опитаме да разберем и да намерим най-доброто решение.

Много родители знаят колко трудно е да комуникират с децата си тийнейджъри поради затвореност, намален интерес към ученето и др. Тази възраст ненапразно се нарича "опасна". В тази ситуация само психолог ще помогне да се установи контакт с такива деца и да се промени тяхното поведение.

Образование


Институт по фундаментална биология и биотехнология (СФУ - Сибирски федерален университет), гр. Красноярск
Специалност: БиологияДиплома: ТВ №077388

Московски институт за съвременно академично образование
Специализация: Психологическо консултиране и психодиагностика с право за професионална дейност в областта на практическата психология, организация и провеждане на психологическо консултиране и психодиагностика.Диплома: 772406172948;  
Регистрационен номер – ПСР-969; г. Москва.
Първото ми висше образование е Биология. Познаването на такива науки като анатомия, физиология, генетика, биохимия, биологията на индивидуалното развитие и еволюционната теория дават възможност за по-задълбочено изучаване на човешката психология, защото нашите емоции - страх, гняв, радост, удоволствие - предизвикват биохимични процеси в тялото ни.

Работя с метафорични карти (МАК)


Сертификат, Институт ОХ Карти - България

Проективните диагностични методи са добре известни и популярни в психологията.

Картите стартират вътрешни процеси за самолечение и ви помагат да намерите собствени пътища за решаване на проблема. Картите ще ви кажат как правилно да третирате една или друга настояща ситуация в живота ви, какви психологически травми от миналото не ви дават мир. Метафоричните карти ще ви помогнат да погледнете не само в несъзнаваното и миналото си, но и в бъдещето, както и да разберете как да коригирате поведението си така, че бъдещето ви да бъде по-успешно.


Метафорични карти, МАК

Използвам интегративния подход: това е синтез на положителния опит на много школи и направления в психологията. С помощта на интегративния подход е възможно да се решат различни проблеми включително и психосоматиката. Нормализира се кръвното налягане, премахват се всички болки от неврогенен характер; подобрява се качеството на съня. Освен това се разрешават проблеми от интимен харектер, проблеми в партньорството и брачните отношения.

Умея да интерпретирам и анализирам сънища. Наши сънища могат да ни разкажат много повече от една ясновидеща или психологически тест. Важното е да се разгадае правилно и да разберем значението на сънищата ни.

Често ме питат: "Колко срещи е необходимо да се направят?"


Това зависи от естеството на вашето искане. Ако имате да решавате съвсем конкретен проблем, например - вземане на важно решение, подготовка за значимо събитие (разговор с дете за развод, бизнес среща, преместване, раздяла), повишаване на доверието, намаляване на безпокойството - една или няколко срещи ще бъдат достатъчни. Ако проблемът е по-общ и по един или друг начин е свързан с неудовлетворението от живота, работата, отношенията, тогава бих препоръчала дългосрочен формат на работа.

Продължителността на индивидуалната консултация е 60 минут.
При работа с двойки - 90 минути.

Вашето обаждане ще остане анонимно и поверително! За да се регистрирате за консултация, обадете се на: +359 89 9328 103.